Koukám,že jsem se "kupodivu" taky nominovala
,takže díky no a taková už jsem já,v podstatě jsem hodná holka a vůbec ne zlá,jen někdy přina.raná z hlouposti druhých,tím to bude
Vlku - tvůj nick si vzpomínám,když jsem přišla na Rodinu,mě tenkrát ihned zaujal a že si to dosud pamatuju,fakt hodně vtipný a neotřelý,chválím
Monty - celou diskusi jsem si nečetla,jen sebestředně to o mě
,ale zachytila jsem něco na tvého syna a taky tu Půlka psa psala,že ona taky měla 2 v 1.třídě v pololetí,tak bych ti jen chtěla napsat,že nic není ztraceno, staší syn měl taky 2 v 1.třídě v pololetí, tak nějak i později si stou školou moc nesedl, ale na střední - na tech.lyceu se nějak chytil,začlo ho to bavit,měli i skvělý kolektiv a děcka,převážně kluci,tam soutěžili,kdo všechno bude mít vyznamení vždy na konci roku no(což já a můj ml.syn jsme nikdy nepochopili
) a jak možná víš, dále v pohodě dal i strojku na VUT, takže nicnení ztraceno,oni se ti kluci dost často vyprofilují později a jsou na tom líp než holky,třeba jako Val,které mají na zš sice samé 1, ale dál jak kdyby sfoukl svíčku,tak je to o ničem,že.
I takové holky máme v širším příbuzenstvu - na základce premiantky,dnes uklízečky.