Přidat odpověď
..."nejhnusnější" zacházení jsem zažila před 15 lety při porodu, sešla se vzácně taková doktorka i sestra, arogantní, když už odpověděly na dotaz či prosbu, někdy ani nezareagovaly...díky nim jsme oba se synem málem umřeli, zachránil nás až dorazivší známý lékař naší rodiny, který na naši prosbu přijel a ihned jednal, narychlo svolal tým na operaci v rekordní době.
Byla jsem opravdu naprosto v koncích se silami a pokud bych tam byla sama bez manžela, neměla bych sílu na nic...tak strašnou bezmoc a pocit naprosté lhostejnosti od lékařky jsem nezažila nikde a nikdy, ani za socíku ve "sterilním" a poněkud neosobním zdravotnictví.
Ale teda na druhou stranu jsem byla tento týden v nemocnici na menším gynek. výkonu a klobouk dolů - všechen personál naprosto skvělým, dokonce měli i při pondělku smysl pro humor, nadsázku, dobré slovo a dokonce všechno naprosto zevrubně a poměrně podrobně vysvětlili. Musím napsat do nemocnice poděkování.
určitě je to o lidech a myslím, že i o celém týmu...kolektivu, jaká "nálada" v něm je.
Předchozí