Přidat odpověď
přesně tak,
škola má být bezpečná pro všechny...
My jsme měli podobného chlapečka ve školce, přišel jako předškolák (sedmiletý, o hlavu větší než ostatní) s odkladem a ve třídě 5-6ti letých dětí, která do té doby velmi dobře fungovala nastalo PEKLO..
Děti chodily domu zbité, s modřinami,moje dítě, které do té doby školku milovalo tam odmítalo chodit, naše skvělé učitelky, které jsme už několik let dobře znali (nedošlo k žádnému personálnímu posílení, nebyl žádný asistent)mezi 4 očima prosily, ať si stěžujeme u zřizovatele, neb na jejich podněty nebéře se zřetele.
Trvalo to 2 měsíce, nakonec bylo zajištěno místo v nějaké "speciální školce" (nevím bižší detaily a tehdy mi to bylo fakt jedno) a vše se vrátilo do starých kolejí.
Nicméně si myslím, že to bylo možné taky proto, že ve školce mělo dítě pár celkem vlivných lidí a taky bylo zrovna před volbami, takže starostka naší městské části na schůzce s davem rodičů/voličů jim nechtěla úplně kálet na hlavu.
Toho chlapce mi je líto i dnes, jeho rodinné zázemí bylo dost katastrofální, ale není možné mu "pomáhat" za cenu zničení dalších 20 "běžných dětí".
Předchozí