Přidat odpověď
Otec v pondělí stanici TBS řekl, že syn už mu odpustil. „Řekl jsem mu: ‚Otec tě vystavil tak těžké chvíli. Omlouvám se.‘ A můj syn odpověděl: ‚Jsi dobrý táta, odpouštím ti.‘“ Jamato byl hospitalizován, ale žádné vážnější zranění lékaři nezjistili. Trpěl jen lehkou dehydratací a měl drobné odřeniny. Při dnešním odchodu z nemocnice se usmíval a mával lidem, kteří ho přišli pozdravit.
Chlapec podle listu Mainiči řekl, že měl v úmyslu jít tím směrem, kterým odjelo auto s jeho rodiči a sestrou. Tolik prý ale plakal, že se vydal špatným směrem. Šel prý asi pět hodin a občas odpočíval. Nakonec až za tmy došel k vojenské budově, která byla otevřená. „Byla mi taková zima, že jsem vešel dovnitř, abych se vyspal,“ prohlásil.
Tam ho později našel voják, i když nepatřil k pátracím týmům, které pročesávaly les. Jamato spal na matracích a až do pátku s nikým nemluvil. Šest dní nic nejedl, pil pouze vodu z kohoutku, který byl v objektu.
Zdroj: http://www.lidovky.cz/otec-chlapce-ktereho-rodice-nechali-v-lese-muj-syn-mi-odpustil-pur-/zpravy-domov.aspx?c=A160607_085624_ln_domov_ELE
Předchozí