Šuplíku - Tvou snahu udělat ze mě burana a to, že mi to vpálíš při každé příležitosti, musím velmi ocenit
Takže abychom si to vyjasnily - jsem Pražák jak poleno. V Praze jsem žila téměř do 30 let.
V Praze se vyskytuji dost často, přestože bydlím na vsi. Mám tam trvalé bydliště, byt, příbuzné, kamarády, různé akce - srazy počínaje, hochnóbl maškarádami konče - umím být za hospodského povaleče i za dámu a ani jedno mi nečiní problém
Mám prostě dva domovy.
Otec mých dětí, který je zapřísáhlý nekuřák a kolenačky prosí, aby už zakázali hulení, pokud možno všude, se po hospodách různých kategorií potlouká od mládí - od špeluněk po prvotřídní podniky, dle situace.
Vede v nich i obchodní jednání, chodí s kolegy a kamarády na jedno...
I po Praze.
Až na vzácné výjimky navštěvuje nekuřácké podniky, a že navštěvuje často
Jak často chodíš do hospody Ty?
Člověk, který nenajde po celé Praze hospodu pro 20 lidí, kde se nehulí, je prostě magor, přičemž povolání nerozhoduje. To, že je taxikář, ho neomlouvá
Ano, pokud chceš podnik, kde umístíš dvacet lidí, pivo mají za 25 a guláš se šesti za 50, pak asi nekuřácký nenajdeš, ale nějak se mi nechce věřit, že by sis dávala takové srazy v zaplivaných čtyřkách
Co vlastně chceš dokázat?
Mám Ti vygooglit seznam hospod na P2 a P3, kam bys mohla zavítat? Můžu, pokud chceš, je to otázka pár minut.
A nemohlo by to být třeba jinde v Praze?
A to jsou ty kuřácké podniky fakt lepší než nekuřácké, že se tam musíte cpát?