Mortadela - to většina majitelů restaurací už dávno prokoukla - když pomineme ty trojky, čtyřky s obědy pro dělnictvo a řemeslníky
Dobrá restaurace, ani nemusí být drahá, je dnes většinou nekuřácká.
Možná bych s dětmi na oběd do kuřácké vlezla, neb netrpím hysterií, že jim během pěti minut odumře mozek, ale zaprvé by odumřel mozek jejich otci
a zadruhé doposud jsme to neměli zapotřebí - na výlety (a tudíž i obědy) s nimi jezdíme 1-2x týdně celý rok.
Fakt si nemůžu pomoct a nekecám, ale NIKDY jsme neměli problém najíst se v nekuřáckém podniku.
Možná i proto, že víme, kde je hledat a nejsme klasika prudiči, co si nezjistí, ani ve které pr...se nachází a jen remcají, že zrovna tam nemají nekuřácký podnik.
Když holt chtějí nekuřáci adrenalin a nezjistí si, kde se kouří a kde ne, musí počítat s hledáním