Anett - oni ještě trochu upgradovali
Jíme tam cca 2x do měsíce, v zimě i častěji, protože i v zimě můžeme být venku (kvůli synkovi, který by mohl rušit ostatní) - mají každý týden jiné menu, v nichž se některá jídla různě opakují.
Doporučuji nudle staré Blažkové, cokoli s knedlíkem, polívky, cokoli ..., knedlo, zelo, dále pak umí dobře pracovat s kroupami, pohankou a jinými přílohami a naprosto špičkově umí kachny -od pečeně po medailonky.
A z velikonočního menu jsem řvala nadšením
Ale ještě jedna dobrá rada, která platí obecně i pro ty nejdražší podniky - je dobré tam nelézt v plné sezóně, a pokud už to jinak nejde,tak ne v exponované časy typu sobota, neděle 12-14h atp.
Člověk tím předejde čekání a dalším drobným chybám, které se dějí všude, když mají frmol