"Muzu ti z praxe potvrdit ze zeleninova jidla a salaty se prodavaji nejmin"
No jo, to je holt tak, když zelenina v kuchyni znamená buď zeleninový jídlo nebo salát. Znám spoustu výbornejch jídel, který jsou z masa a zeleniny (a nemyslím tím minutku s připlácnutou broskví), jsou výborný díky tomu, že se chutě masa a zeleniny prostě doplňujou. Ale to je prostě můj problém s českou kuchyní. Nemyslím teď až tak nějakou tradiční gastronomii, už jenom proto, že ta je z větší části zapomenutou minulostí - prostě je to můj problém s českým gastronomickým ostrovem, ve kterým je zvykem servírovat a objednávat si hlavně určitej typ jídel, na který moc nejsem.
Prostě si na tom nijak zvlášť nepochutnám, a tak pak ani nemám moc proč do těch restaurací chodit, kromě případů, kdy jsem někde ve městě a mám velkej hlad. Nakonec do galerie bych taky nešel třeba na výstavu reklamních prospektů, i když některý můžou bejt moc hezký