Můj 14letý syn je čím dál drzejší a hrubější. Říká mi "uklidni se", "nebudu ti to říkat 2x", vysmívá se každé mé snaze o potrestání ("na víc se nezmůžeš, co?"). Dnes ráno jsem mu vyčetla špatné vysvědčení, že by měl ubrat na pc a přidat na učení a odfrkl: "Prosím tě, běž už někam s takovýma POSTIŽENÝMA názorama!" Přitom je plačtivý a lítostivý. Vůbec nevím, co s ním. Bohužel mu chybí mužský vzor, žije jen mezi ženskýma. Je věčně přilepený na mobilu a pc, jeho "kámoši" jsou virtuální.
Co si puberťáci dovolí k vám? A jak je trestáte, když jsou fyzicky i technicky zdatnější než vy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.