Markéto - díky za info, netušila jsem, že je hotel Antýgl opět otevřený. Naposledy to měl někdo na podzim a v zimě (v lednu?) jsme tam potkali jen majitele, který nadával, že se nikomu nechce makat a hotel prostě není v provozu, ale že doufá, že se to během zimy změní.
Takže se omlouvám, máš čerstvější informace - ty moje vycházely z předchozích let a poslední právě někdy z ledna.
Na Turnerce jsme nikdy nejedli uvnitř, takže taky nezhodnotím. Spíš mi bylo posledních pár let líto té vydry...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.