Tak zrovna tie dva nicky Valkyra a Monty mi pridu "autenticke" len vo vyrokoch kde maju "klapky na ociach" resp. vidia svoju pravdu a toto tocia dokolecka. No a potom je tazke z niecoho vybocit ked si stale dokola opakuju ze toto je pravda, a toto sa deje preto ze stav je taky..., a ten stav je nemenny, a ja ho neoplyvnim lebo...a preto musim robit toto lebo to inak nejde...
Mandelinka mi pride taky zivel a na realnom svete si ju viem predstavit podla toho co tu pise...
A inak...tazko sa to hodnoti kedze je tu kopec stalych nickov ktore preberaju hypoteticke situacie a co by bolo keby...tam nazor na realnost nemam, ved aj naco. Pride mi to ako ked chlapi v krcme pri pive vzdy kazdy den vyriesia vsetky svetove problemy (politika, ekonomika, sport, zeny...). Jedine co si obcas zapamatam su radikalne nazory na nejaku vec, ktora ma zaujima a to potom registrujem ci diskutuju dlhodobo v sulade s tymto nazorom ktory prezentovali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.