| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já se tedy musím přidat, mám účet u několika bank, a zároveň v průběhu let zkušenosti s většinou bank co u nás působí.

S FIO naprosto nemám problém, účet je skutečně bez poplatků a jako všechny banky mají určité služby prostě zpoplatněné, nicméně bez těch zpoplatněných se dá vcelku solidně obejít.

Za vedení účtu neplatím nic, za vedení karty taky nic, za příchozí platby ani odchozí platby taky nic. (pokud platí zakladatelka za příchozí platbu stovku, tak prostě je nějaký problém a šla bych se dotázat na pobočku v čem je zakopaný pes, za co je ten poplatek. Podle ceníku to vypadá na příchozí platbu v cizí měně ?

Zůstatek nemám potřebu zjišťovat v bankomatu, orientačně vím kolik tam cca mám, a mám nastaveno že mi chodí všechny pohyby na email (což je zdarma), a tam je i zároveň vždy zůstatek, tudíž je po každé změně aktuální. A mmch. tohle mají vyřešeno mnohem líp než třeba mbank.
Na email mám přístup pořád, to tam ani nechodím z telefonu.

Zatím jsem u FIO neplatila jediný poplatek. Nicméně jaké poplatky eventuelně jsou, co je zdarma, a vůbec celkově sazebník je na letáčcích rozmístěn po celé pobočce, na všech stolech, stojanech, to snad ani není možné přehlédnout.

A rozhodně tedy z reklamy jsem nezískala dojem, že je v této bance úplně vše zdarma, je to prostě jako u jiných, mají nějaký balíček toho co je zdarma, a myslím že je toho i vcelku dost, v porovnání s konkurencí. A řekla bych že základní potřebné věci pro obsluhu účtu v tomto "balíčku" zdarma jsou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.