Přidat odpověď
hm..nikto nikdy nevie a aj skoré vzťahy možu byť nafurt a aj krátké vzťahy možu byť nafurt, tak, jako pozdní a dlhé...
Jak som čítala Kukuřici, tak dám aj svoju vlastnú skúsenosť. O ruku som prvý krát bola požiadaná vo svojich 19-tich po 3 rokoch vzťahu. Tiež sme mali v pláne svadbu atd. až bude na bydlení atd. atd. Ale zároveń sme vysadili antikoncepciu (čo naši netušili)...neotehotnela som (dnes už viem prečo, on nemá v manželstve deti doteraz, aj keď si deti moc prial). A vzťah som po 6 rokoch ukončila ja (ne kvoli neotehotneniu, ale kvoli iným veciam - začal sa prejavovať dlhodobo jak chorobný žiarlivec a už sa to nedalo vydržať proste). Jančil, vydieral, rozbil mi okno v noci kameňom, nacpal sa liekami....tak som sa k nemu vrátila. Na rok. Po 7 rokoch som sa s ním rozišla naozaj definitívne a vydržala aj jeho zase jančenie (a pomohla jeho ségra, s ktorou som v kontaktu do dnes a je to moc hodná holka - dopracovala ho k psychiatrovi a to zabralo, aby sklidnil).
Ja som zostala vtedy sama, dovod rozchodu nebol ani iný partner. Tak to bola moja prvá 7 letá láska (a fakt som ho milovala). Ale neboli sme si súdení proste.
Předchozí