http://www.evropskehodnoty.cz/akce/fss-tteh/ Včera jsem pročítala tu tiskovou zprávu, celkem z toho nejsem moudrá. Buď jsem já strašlivě naivní nebo ta skupina okolo "Evropských hodnot" trpí stihomamem?
"Mám na FCB v přátelích Jakuba Jandu z Evropských hodnot, takže se každý den bavím tím, co on považuje za propagandu Kremlu a jak moc se snaží problém zveličit (a zachovat si svůj zdroj příjmů)." - Mně to moc zábavné nepřijde, dokonce mám z takového jednání a propagování obavu. Takové to rozdmýchávání hysterie a podezřívavosti k ničemu dobrému nepovede.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.