| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Nina Petersonová (37) z Floridy vydělává peníze tím, že funguje jako milenka starších mužů, kteří si ji vydržují. Tímto způsobem si prý přišla v přepočtu na asi 24 milionů korun a byla by ráda, kdyby si podobným způsobem v budoucnu vydělávaly peníze i její dvě dcery.
Kvůli své „profesi“ si nechala zvětšit ňadra. Podstoupila čtyři plastické operace a nyní má prsa velikosti 8. Dále si také nechala třikrát upravit nos, denně cvičí, má nastavené vlasy, pravidelně chodí na kosmetiku a celý vzhled podtrhuje vyzývavým oblečením, které si nakupuje výhradě v luxusních obchodech.

„Jsem Sugar baby. A to znamená, že randím s velmi bohatými staršími muži, kteří si mě ukořistí. Nejsem prostitutka. Moje práce není jen o sexu. Můj současný sponzor do mě nejprve investoval 30 tisíc dolarů, než k něčemu došlo. Žena je pro něj odrazem jeho životního standardu,“ svěřila se Nina britskému serveru Daily Mail. Na tomto způsobu obživy jí nepřijde nic divného, podle Niny je to skvělý způsob obživy pro všechny ženy, které mají rády pohodlí a luxus. "

„Muži by měli být džentlmeni, měli by o ženy pečovat a zahrnovat je luxusem a penězi,“ myslí si Američanka, která má dohromady čtyři děti."

Zdroj: http://ona.idnes.cz/placena-spolecnice-amerika-plasticka-chirurgie-vztah-na-oko-starsi-muzi-1a9-/spolecnost.aspx?c=A160615_110207_spolecnost_bib

Když tedy pominu, že mi připomíná nafukovací sexuální pomůcku, tak co říkáte její profesi? Škoda, že tam není vidět i nějaký její sponzor. Docela by mě zajímalo, jaký typ mužů tyhle ženy sbírá. ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.