me vyrazilo dech chovani policisty se kt jsem se ted v pondeli setkala
meli jsme autonehodu -ne moji vinou syn si hned stezoval na bolest zad kdyz jsem se policisty zeptala jak mam postupovat-zda ho smim k lekari odvest sama,nebo je nutne aby to udelala zachranka,tak mi bylo odpovezeno,ze pak to ale pujde do spravniho rizeni a kvuli me se to potahne a ze kluk teda nijak zle nevypada. Jako perla bylo dodano:nechci vam nic predhazovat,ale nektery deti chtej bejt jen zajimavy a pak nam vsem pridelavaj praci
spadla mi brada.. a opet -meal jsem nehodu i v Nemecku, zu dvakrat a tohle si ke me nikdo nikdy nedovolil
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.