Předně - čerstvé je čerstvé, ale úplně chápu, že to ne vždy jde. Já teď sestavuju jídelníček na chatu (bez vody) a podle tvého popisu máš stejně nenažrané děti, jako jsou ty moje
.
Palačinky - udělám, zamrazím proložené pečícím papírem (PP). Občas se mi stane, že mi při výrobě čerstvých palačinek 5-10ks zbude a tak je k nim přidám. Rozmrazuju a ohřívám v MW troubě. Nebo: palačinkové těsto udělám ráno a v poledne jen opeču.
Řízky - obalím, proložím PP a zamrazím v pořádně těsnícím sáčku/krabiččce. Hele, ale nejsou nic moc. Dost mi prskaly, dělám je raději v troubě.
Boloňská omáčka - mrazím v krabičkách. Dávám na špagety (10min) nebo na pizzu.
Pizza - těsto šudlím večer, šupnu do lednice v igeliťáku a ještě nakrájím zeleninu+sýr, dám do krabiček. Pizza samotná se peče 5min a když se rozehřívá trouba, je dost času na rozválení a nazdobení těsta.