Umami, no mozna proste jen skoncila doba predstirane a umele implantovane tolerance a nastava cas skutecne reality. Kdybych odchazela z CR, tak s plnym vedomim toho, ze domaci ze mne asi nebudou nadseni.
Ja jsem sice tolerance sama...pardon....zni to desne nabubrele, ale proste mi uple chybi schopnost nejak rozlisovat lidi podle nejakych vnejsich znaku a znamek, takze ne zasluha, ale "vada v programu", takze musim dost premyslet, jak je to "normalne".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.