Ja se ptala na zdroj. O kterem konkretnim pripade mluvis, mluvis o strileni v Dallasu? To hnuti Black Lives Matters existuje uz dlouho a to jsem netusila, ze se tato informace dostala do Evropy az ted. Promin, ale jako solidni zdroj nepovazuju Facebook ( tomuhle zdroji bych se tedy zdaleka vyhla) a osobni nazor jednoho cloveka. Pod tim tematem bych si tedy predstavovala neco uplne jineho, rici " rasove nepokoje v USA " vazne mam pocit, ze ziju nekde jinde..... Pripomina mi to trochu manzelovu maminku, ktera varuje nasi dceru pred odjezdem do Cech at si dava pozor na muslimy, protoze vsude v Evrope znasilnuji zeny. Muzete se mi prosim prihlasit kolik Vas bylo znasilneno?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.