Přidat odpověď
"Jenže dneska se přizpůsobivost a kompromisy moc nenosí
No právě a ve třiceti jsou to už tzv. vybroušení jedinci a sakra si dají pozor, kdo a jak se má přizpůsobit a jsou velmi opatrní co se týká kompromisů."
To bych neřek, přizpůsobivost a kompromisy se pořád nosej, ale u těch singles zhruba 30+ je to podle mýho hodně jednoduše o zvyku. Vybroušenost je slovo, který moc připomíná drahokam, to jest něco krásnýho, vzácnýho a průzračnýho, tohle je, co tak můžu kolem sebe sledovat, spiš jen ta železná košile. Jsem leta navyklej na to a to a to a to, a rozčiluje mě, když mi to někdo naruší.
Z jedný strany stojí zvyk, z druhý pak nenavyklost na to, že vztah je věc průběhová, ne statická. Dost "vybroušenejch" podle mýho zůstalo vztahově kapku nedozrálejch a potenciálního partnera hodnotěj podle toho, jak se s ním shodujou v tom, co poslouchaj, jaký filmy se jim líběj, prostě jaký maj společný záliby. Jen na tom se stavět nedá, časem se provalí, že se neshodnou nebo jenom možná neshodou v nějakejch principech, neuměj to řešit a do toho je dere, že druhej dělá nějaký běžný věci jinak.
Předchozí