| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Autoimunitu vnímám jako agresi vůči sobě, je to obrácení zbraní těla proti vlastnímu tělu.
Taky jsem řešila u sebe, už jsem v pohodě několik let, možná deset, možná víc, přesně nevím. A taky vím důvod, proč to vzniklo...nevím ale přesný důvod, jak to zmizelo, těch věcí bylo víc...práce s psychikou jednoznačně, a dobře doma reagujeme na homeopatii, ale vzala jsem to širokým záběrem :-).
Nedávno jsem četla o souvislosti homocysteinu s autoimunitními onemocněními, srdečních, revmatických onemocnění, takže pokud bych potřebovala, asi bych zkusila i to, kdyby bylo třeba.
O Bicomu jsem už psala, ale je těžké sehnat někoho, kdo s ním vážně umí. Ti, co umějí, mají plno dlouho dopředu. Ta "moje" paní pracuje jen s ním bez doplňkové léčby, prostě nějakým způsobem to fakt suprově ovládá a výsledky má pozoruhodné. (ale zjistila jsem, že si tenhle přístroj kupují i lidi, co nemají o fungování těla a souvislostí ani šajn, asi neublíží, ale moc nepomohou).

U nás jsem ale tahle byla nemocná jen já.
Pokud by to bylo rodinné onemocnění, brala bych to jako hlubší a opakující se problém, jak tu někdo psal...jako něco, co je potřeba zkoumat v té rodové linii v souvislostech.
Člověk na to úplně sám asi nepřijde, protože není schopný se na to podívat jinýma očima, ale bude tam asi nějaké rodinné téma. Podle mne je dobré to najít a ten řetěz přerušit...i pro další generace :-).

Pokud by tě třeba zajímalo, můžu opsat z knížky, co tu o tomhle onemocnění píšou...bez záruky pravdivosti, knížku jsem já nepsala :-), navíc si taktéž nemyslím, že by to bylo pro všechny lidi totožné... ale třeba pro zajímavost jako nadhození možnosti k úvaze.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.