| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudla, ten kdo řekne, že prší, za to nemůže, já tu na rozdíl od tebe neprezentuji své názory, ale ukazuji obecně známá fakta.
1) existence ženských a mužských pozic, nejen tradičních, kde se podle tebe holka umaže a nadře, ale i nově specializovaných, jakými jsou různé fakturantky, referentky .., lidi dobrého vzdělání přijímající posty za 12-16 bt
2) existence nástupů na stejnou pozici za jiný plat z důvodu, že zaměstnavatelé potřebují kvůli klientům (statusu, bance,,)chlapa vzhledem k tomu, že většinově se to takto cítí.
3) předsudky, kdo co dělat může a nemůže /chce a nechce), co je přirozené a určené, eventuálně vykomunikované mezi konkrétním párem.

Já nejsem v této diskusi osobně, kdybych k tobě měla být osobní, řekla bych, žes citlivé děvče, jsi na mě zbytečně zlá, já nehovořím o tom, že Kudla má nějaký nejapný názor, ale snažím se lapidárně vyjádřit to, co definuje postavení ženy na trhu práce dle školních počtů.

Na tvou konkrétní otázku, kolik jsou dobrý prachy pro ženskou zcela odpovědně říkám 35-40 tis, u chlapa to až tolik neomráčí, ať už je to elektrikář nebo kdokoliv jiný.

Pokud stále nechápeš a chceš mi sázet válečky, je to jen doklad toho, že ženské hnutí je na začátku~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.