Ošetří tě jakkýkoliv paktický lékař. Před 15-ti lety jsem jela na dovolenou a svého praktického lékaře jsem již také nestíhala (ordinoval odpoledne, kdy jsem vyjížděla - jeli jsme vlakem a nedalo se to posunout, vlaky na tři dny byly naplánované s místenkami), takže jsem šla k prvnímu praktickému lékaři poblíž zaměstnání, vysvětlila situaci a bez problémů mě vzal. Jela jsem s ATB, ale vzhledem k cestě - než jsme dojeli k moři - uplynul týden, tak jsem byla přeléčená ;-) .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.