Libik, no uprimne...kdyz jsem videla to Nemec-Iracan, napadlo me jedine.
Po 20ti letech jsem navstivila kamaradku tady v Nemecku a sli jsme do domu senioru navstivit jednu zijici znamou. A u dveri sedela zenska. Kamoska na me koukla a rika...znas ji jeste? To je ta Ruska co bydlela tam a tam..... Jednou jsem videla dokument o ruskych Nemcich kteri rikali...pro Rusy jsme Nemci, pro Nemce Rusove. Ani pro jednoho dost dobri. I ta ruska Nemka nebyla po 20ti letech Nemka, ale Ruska. Ti lide se dle me citi jako obcane druhe kategorie. Jak se asi citil ten Nemec-Iracan? Na videu rika...jsem Nemec, v Nemecku narozeny...ale asi jako Nemec moc nevypadal. JInak by to na tom videu nevysvetlovala....Buh vi, co se mu honilo v hlave.
Jinak teda..je jedno kdo a na jake strane...tohle je teror a tohle byla teroristicka akce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.