Cimbur, ve vší úctě, mám po zdravotnictví něco nachozeno a nikdy jsem neviděla plaché bezradné doktorstvo pod atakem sebevědomých pacientů, jestli někdo někdy vleze do ordinace bez vyzvání, je to akt sebezáchovy.
Doktora, co má situovanou sesli k oknu a po vstupu (na vyzvání) zůstane zadkem k pacientovi a neřekne ani ..., jsem viděla mnohokrát..
Já vím, že se ti v práci pocitově nedaří a při tvém prestižním povolání mi to přijde jako velká marnost a je mi to moc líto, ale tvoje nechuť k lidem (legitimní) vykresluje zdravotnictví dost zkresleně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.