Jsem v 9. týdnu těhotenství, ale již v prvních týdnech jsem měla veliké křeče v podbříšku. Z hrůzou jsem šla znovu k doktorovi a svěřila se mu. Mé bolesti byli někdy tak intenzivní, že jsem si musela čupnout, aby mě to přešlo. Pan doktor mi udělal vyšetření a zjistil, že mé miminko je v pořádku i tehotenství porobívá dobře. Doktor mi řekl, že mé bolesti způsobuje růst miminka, které tlačí na svaly. Pravdou je, žei během menstruace jsem mívala křeče. Těhoteský průkaz jsme dostala už v 7. týdnu těhotensví. Na vnitřním ultrazvuku jsem byla 2x a okaždé mi pan doktor miminko ukázal a dokonce mi ukázal pupeční šňůru a informoval mě že mému miminku ¨bije srdíčko. Nyní se těším na další kontrolu, až své miminko zase uvidím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.