"Mám strach, nemám prachy, místní se na mě dívají jako na odpad, nebo mi shovívavě pomáhají. K tomu i sexuální frustrace... pokus vzbudit strach je celkem normální, i když hloupou a nekonstruktivní reakcí. A nějaký ideologický background se hodí. Kdyby nebyl islám, byli by v nějakém gangu, nebo v nějakém extremistickém hnutí."
S tím souhlasím. I když možná ten džihádistický islám pro muslimské rychlokvašky má širší záběr, protože se jako muslimové s ním dokážou lépe identifikovat. Je to pro ně menší úkrok stranou, než by museli udělat třeba k tomu extrémistickému hnutí. Je to terapie pro chlapce, co mají problém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.