- " kili už poměrně dlouhou dobu omílá dokolečka, že imigrantům se má pomáhat pouze v jejich zemi - bez ohledu na stav té země."
madame, především Vy mně tu donekonečna podsouváte své bludy jako má vyjádření. Nikde jsem o ohledu na stav té které země nepsal nic, než že může jí o sebeobranu proti nestátním aktérům.
- "Proto mě zajímá, jestli by to tak praktikoval, i kdyby se to týkalo jeho a jeho rodiny - setrval na místě a počkal ukázněně na pomoc."
zajímat Vás to jistě může , a,.le je Vám pendrček po tom, co bych já praktikoval ve věcech mé rodiny. Vaše ad hominem argumentace tu přestupuje únosnou společenskou mez, což je vlastní pavlačovým drbnám.
- "Nevím, co jiného z jeho slov plyne."
prvně by muselo jít o má slova, víte. A podruhé, že Vy nechápete to není nic neočekávaného.
- "To, že nechápe ironii, protože netuší(a nejen on), nač je věta CIZINCE V ČR NECHCEME, parafráze, též není porucha v mém přijímači
"
Vám také nikdo nbic nevyslal, takže je jedno, co máte s přijímačem. Ale co je na citované věte ironického, to věru zřejmé není. A paraafráze ? Víte Vy vůbec co to slovo znamená ?