| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

- Na řízkách rozhodně netrvám....jenom je to s ohledem na moje dětsví a mé stáří to první co mě napadlo :). Hned v těsném závěsu mě napadly tousty a bagety...nežiju na Marsu :)

- Řízky jsem na cestu dělala jenom jednou (rodiný výlet autem), nejsem matka co celý svůj čas prostojí u plotny. Hledám něco vhodého....

- Minule jsme v letadle taky dostali jídlo, měla jsem sebou akorát bonbony na cucání na vzlet a přílet )ten jeden co nabízej letušky nám nestačí ... vycucáme ho dýl než se letadlo dostane na konečnou letovou hladinu.

- ale těma řízkama bych se přizpůsobila ostatním, protože Travel servis právě nabízí doplacení jídla a to právě kupodivu ŘÍZKY (takže když si je objdenám od Tarvel servisu tak to bude OK akdyž si je udělám sama tak budu za "paštikáře"....začínám se v tom ztrácet: jde o teny typ jídla /řízky nebo o to že na to mám peníze si to zapaltit jako službu?

- diskuze plní svůj účel, asi udělám do letadla SENDVIČE ... teda obložené housky, ten čtverečkovaný chleba se dá koupit jenom s propionanem vápenatým aby měl trvanlivost 14 dní . (Já to v tom prostě cítím, chutná to jinak , kdyby měl někdo tip na pekárnu kde se koupit čerstvý tak sem s ním - ani v Globusu ho nepečou ~:(- t trojúhelníčkovými tousty bych byla v letadle světovější~w~)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.