- Na řízkách rozhodně netrvám....jenom je to s ohledem na moje dětsví a mé stáří to první co mě napadlo :). Hned v těsném závěsu mě napadly tousty a bagety...nežiju na Marsu :)
- Řízky jsem na cestu dělala jenom jednou (rodiný výlet autem), nejsem matka co celý svůj čas prostojí u plotny. Hledám něco vhodého....
- Minule jsme v letadle taky dostali jídlo, měla jsem sebou akorát bonbony na cucání na vzlet a přílet )ten jeden co nabízej letušky nám nestačí ... vycucáme ho dýl než se letadlo dostane na konečnou letovou hladinu.
- ale těma řízkama bych se přizpůsobila ostatním, protože Travel servis právě nabízí doplacení jídla a to právě kupodivu ŘÍZKY (takže když si je objdenám od Tarvel servisu tak to bude OK akdyž si je udělám sama tak budu za "paštikáře"....začínám se v tom ztrácet: jde o teny typ jídla /řízky nebo o to že na to mám peníze si to zapaltit jako službu?
- diskuze plní svůj účel, asi udělám do letadla SENDVIČE ... teda obložené housky, ten čtverečkovaný chleba se dá koupit jenom s propionanem vápenatým aby měl trvanlivost 14 dní . (Já to v tom prostě cítím, chutná to jinak , kdyby měl někdo tip na pekárnu kde se koupit čerstvý tak sem s ním - ani v Globusu ho nepečou
- t trojúhelníčkovými tousty bych byla v letadle světovější
)