Přidat odpověď
Magráto, myslím že to riziko alkoholismu s tou pěnou vůbec nesouvisí. Ani s těmi hlty. Syn ten svůj hlt dostane z pomalu každého piva, co si manžel otevře k obědu. Jenže kolik si jich manžel za měsíc otevře - přes zimu skoro žádný, v létě 2-3. Dítě rodiče, který dá 2-3 pivka denně několikrát do týdne, je podle mě vystaveno většímu riziku, i když ten hlt nedostane. Je to spíš o tom, jak se v jeho okolí k alkoholu přistupuje obecně. Tam kde se chlastá, je to riziko větší, i když jako prcek nedostane, protože si zafixuje špatný vztah k alkoholu. Ten hlt piva, co dostane moje dítě v prostředí, kde se pije velmi střídmě, je prostě zanedbatelný. To víc alkoholu do sebe dostane z toho kefíru, co vypije.
Předchozí