| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, dřív jsem bydlela ve městě kousek od supermarketu, tak jsem nikdy neřešila velké nákupy, prostě cestou z práce jsem se tam stavila a vzala potřebné věci na vaření + na co bylo chuť a šla.. Ale nyní bydlím na vesnici, obchod nemám u baráku a večerka dole je drahá jako prase.. 1x týdně mám možnost vzít si větší nákup autem, mám i jídelníček na týden, takže koupím na vaření, to co doma dochází (mouka, cukr..), jogurty, pečivo, něco na něj, ovo/zel, zkrátka takový ten základ.. Ale jde mi o to, že stejně mi to nestačí na ten týden, prostě to asi neumím :D A když vidím u známých ty pěkně naplněný ledničky, prostě bych se to chtěla taky naučit, ať nemusím jezdit do města busem s kočárem obden znovu :)
Takže prosím o radu ty, co UMÍ nakoupit větší nákup o příklad, co vše máte v seznamu nebo třeba neustále v lednici a jaké množství?
Děkuji :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.