S tím že je to v lidech naprosto souhlasím. Přečetla jsem si tu názor jedné letité(co se zkušeností zřejmě týče) zdravotní sestry, která tvrdí, že dnešní počítačové maminky jsou nepřipravené...s čímž naopak souhlasit rozhodně nemůžu. Dnešní maminky nejsou holt hloupé husičky které si nechají všechno líbit. Neměly by. Dříve - v době našich matek a dříve - platilo, trp,trpěla jsem já, budeš i ty, tak to prostě je. Personál v nemocnicích byl na úrovni bohů. Ale milé sestry by si měly uvědomit kvůli komu svou práci dělají a z čí peněz jsou placeny. Naštěstí těch "pravých na svém místě" je víc, a proto bychom už kvůli svému svědomí a sebevědomí, těm, které nám pijou krev a dovádějí nás k slzám (jenom protože jim prostě nesedneme nebo se pohádaly doma)dát najevo(nebo jejich nadřízeným),že ač jsme moderní počítačové matky neznamená to že se nebojíme vzít ten malý uzlíček do ruky a vychovat z něj schopného člověka - a tady bychom od zdravotních sester uvítali podporu, povzbuzení, že na to zkrátka máme.
Předchozí