Presne tak Gr....ja osobne bych nikomu nevypravela /kdo nevlastni lod/, jak je Ölzeug potreba a ze by mel byt ve vybave. Prijde mi to ujete.
Ten kdo ma lod, tak tam to beru. Takovy clovek jezdi i regatty a casto i na mori /jako my/. A kdyz je takova regatta za neprizniveho pocasi a ty jsi potreba nahore, tak je ten Ölzeug o.k....ale jinak ti staci jakakoliv nepromokava bunda. Uz jsem psala...jezdim roky na lodi s outdoorovou bundu /svitive zelenou/ ze sympatexu. Ma vypinaci vlozku, takze muze byt v lehke verzi. Kalhoty ani bundu od Ölzeug sebou netaham fakt roky. On ma Ölzeug i podsivku a jsou teplejsi a lehci varianty.
Jinak co se tyce vybavy na kone...me by vubec nevadilo nakoupit v Lidlu, jen jsem jeste na tuhle nabidku nenatrefila a nevim, jestli by to male slo, nema konfekcni postavu. Ona roste jak z vody, a za ten rok co jezdi ma uz treti kalhoty, druhe kozacky, chapsy, druhou bundu, dalsi a dalsi rukavice a dalsi a dalsi. Kupuju za draho tady u nas v kamennem krame ci dostava poukazky /narozeniny, vanoce/ na nakupy v Krämer /maji retezec po celem Nemecku/. Takze ono i ten zaklad neni nic moc levny /plus placene hodiny k tomu/. Diamanty ani netreba