Můžete mi prosím napsat, vy všichni co jste do operace šli - jste měli mínusové dioptrie? Nebo i plusové?
Mi bylo řečeno že u mě operace nejde udělat. Protože mám vysoké plusové dioptrie (cca +4 a k tomu +1cylindr) - každé oko. Na dálku. Jsem dalekozraká. A už i na blízko mám +5dioptrií +1cylindr. Je to prý raritní vada - předčasná vetchozrakost. Která se bude pořád zhoršovat.
Takže mám dalekozrakost. Astigmatismus. Tupozrakost. Vetchozrakost
Měli jste někdo kombinovanou vadu. Plusovou. A stejně to šlo operovat?
Nevím co bude dál. Bez brýlí jsem k ničemu. To je jasné. Mi brýle až tak nevadí. Jsem na ně zvyklá od mala. Ale omezuje mě to. Protože oči mě bolí. Pracuju 8hod u počítače. A nevím co dál. Protože se to pořád zhoršuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.