Nemohu si vzpomenout ve kterém zásadním beletristickém díle se téma dítěti přístupného porodu vyskytuje.(video vlastního porodu) Matka tam vyznívá jako lehce šílená a sebestředná.
Já nevím, mám hodně excentrické potomky, sama jsem kompromisní, myslím, že i tolerantní. A přesto se ti drobečci celoživotně hledají a vymezujou (i k mamince).
Při takto vyhrocených pojetích zásadních okamžiků života si vždycky dávám otázku, kde berou odpovědní aktéři tu jistotu, že potomci budou celoživotně názorově kompatibilní a že jim tu "ulítlou" alternativu neomlátí o čumák coby vadnou a traumatizující (argumentační oporu pro to vždycky najdou). Vezměte si, co se rozebírá tady za dětská traumata..
No a jako rodička bych opravdu nechtěla být pod pod podvědomou autocenzurou jak se chovat, ze stejného důvodu jsem nechtěla u porodu ani chlapa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.