Přidat odpověď
Saam..my mame vyhlasene gymnazium prave ty 3 minuty. Dokonce na nej prechazi i deti ze soukromeho gymnazia /mame tu soukromou skolu kde je skolka, skola a gympl/.
Ale teda uprimne...ani to statni neni nejlepvnejsi. Zu nas i informovali kam na skolni vylet a co vsechno budem v prubehu let platit.
Taky ta soukroma skola nestala moc, cca 500eur mesicne, ale jsou tam prevazne deti, jejichz rodice jsou oba pracujici /a slusne vydellavajici/ a to od rana do vecera.
Ale zas tam maji staje a muzes tam mit i kone. Coz je sice fajn, ale neni to jediny svet meho ditete. Takze mi to cele prislo zbytecne /na zakladku/ a ta mala skola kam chodila a kterou jsme vybrali, byla na zdejsi pomery o.k...je tu jen jedna lepsi statni skola, a to je prave ona. Navic si nepotrebujem na nic hrat. Fakt mi to prislo zbytecne. Taky proto, ze jsem doma.
Jinak me dite obleceni moc nebere, ac teda ted o narozkach prekvapila...museli jsme zajet koupit na narozeninove party outfit...a to prosim cely ohoz vcetne naramku a nausnic...tak nevim, jestli se nam zacina neco menit...puberta?
A teda jinak doufam, ze vse probehlo podle predstav. Krasny den.
Předchozí