| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, dík za reakce, dělala jsem večerní rutiny.
Bylo to tak, že jsem byla na RD s nejmenším a při vyřizování lázní pro nejstaršího jsem hlásila tu péči a adresu /dva roky zpět/. pak do letošního září jsem byla x měsíců na ÚP a dle zkratky v dopisu platil stát jako za člověka na ÚP.
Pak tam je dva dny u plátce NNN, to jsem nenašla a pak tam je OBZP, což má být osoba bez zdr. poj.A je to od konce pobytu na ÚP do srpna, kdy dělala zdr. poj. kontrolu plateb. Zkratku za osobu pečující o děti tam za ty dva roky nemám nikde. Mám tam pojistné x let dozadu vypsané.

Právě nevím, zda to lze nějak dát jako chybu administrativy s tím, že měli i tu adresu pořád starou. Odstranění tvrdosti zákona už jsem taky někde viděla, když jsem se snažila něco načíst na netu.
Bojím se, že to bude tvrzení proti tvrzení a uplatní ruka ruku myje a budu to muset platit stejně.
Muž mrčí, že jsem říkala před rokem nebo kdy, kdy se mě ptal, zda nemusím platit zdr. poj., že jsem tvrdila, že s dětmi do x let doma ne a teď je to tu i s penále 780 korun.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.