| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zítra, vlastně už dnes, přijede do ČR na návštěvu Angela Merkelová. Podle toho, co jsem četla a co naznačovala už "Pelíšek", neobejde se to bez "výtržností".

Zaujal mě článek ve středečních Lidovkách od pana Martina C. Putny s názvem "Naše paní Angela".

Velmi se mi zalíbily tyto fráze :

"Evropská unie, tento náš širší stát, má zdařilé symboly vlajky a hymny. Že se vryly, o tom svědčí i to, jak zuřivě proti nim bojují a jak je zesměšňují současní náckové a Putinovi pohůnci."

"Ta, která ve vlastním „republikánském legitimismu“, ve věrnosti skutečným občanským a křesťanským hodnotám, v nutnosti čelit nebývalým výzvám a nebezpečím, učinila rozhodnutí, jež nebyla prozíravá. Ale kdo má dnes jednoduchá řešení? Náckové a Putinovi pohůnci, ti ano. "

"Angela Merkelová přijede do Prahy. Náckové a Putinovi pohůnci už se prý na ni chystají. Budeme zase svědky protievropského třeštění. Jistě uvidíme a uslyšíme množství ukázek nechutného humoru sexistického, i nejtrapnějších klišé o tom, že kdo vede Německo, je Hitler. Angela Merkelová to vše bude muset snést s klidnou tváří a s trpělivostí vpravdě křesťanskou. Ona už je asi zvyklá. – Zvyklá? Ne, na náckovství si nesmíme zvyknout. Ne, symboly Evropy křesťanské a humanistické si nesmíme nechat znechutit. Paní Angelo, vítejte!"

Jsem zvědavá, co se bude dít. Mám trochu obavy, aby "náckové a Putinovi pohůnci" nebyli naladěni na stejnou vlnu jako pan Konvička a neprovedli nějakou hloupost.

Zde si někdo na FB umístil fotokopii zmiňovaného článku.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206120897254048&set=a.3464815791744.120189.1611490652&type=3&theater

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.