Mám na hřbetě ruky bradaici průměr cca 0,5mm a všimla jsem si ji už pre rokem a pul kdy byla miniaturní...... momentalne mám ale strach o to, abych si ji neprenesla na pleť obličeje....často si mnu oko, tvář, prohrabnu vlasy, mnu si bradu nebo se mazu krémem .....mohu si ji tímto kontaktem přenést na pokožku obličeje ? Než si ji půjdu odstranit, počítam další měsíc :( budu si muset stále dávat pozor....možná jsem si ji už za ten rok co mi roste nekam přenesla, jen o tom nevím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.