Já si říkala, mě to trklo právě u toho ebux.cz, protože jak sjem psala, tam nemají možnost e-knihu klasicky stáhnout, ale buď pošlou na kindle e-mail, který bohužel neznám (mám Kindla z druhé ruky) anebo pak mají spešl čtečku na pc - freeware, který se nějak propojuje s tím obchodem, ale to není když cestuješ a čteš hlavně tehdy moc pohodlné. Takže vždy hledám, jestli knihu nemůžu koupit i jidne a ve většině případů ji právě nidke jinde nenajdu - třeba to Metro 2035 anebo trilogii Labyrint....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.