Lassie, jo, ta knížka je fajn, já jsem díky ní docela hodně věcí pochopila...hlavně ty kapitoly o tom, jak zvládat ty výbuchy a afekty a co se při nich vlastně v tom dítěti odehrává a jak vidí naše reakce, to mi dávalo hodně smysl... Jinak k tomu prádlu - já jsem synovi žehlila věci asi přibližně do roka, ale on tedy s pokožkou nikdy problémy neměl, aviváž jsme nikdy nepoužívali ani na dětské ani na naše prádlo a nijak tvrdé nebo hrubé mi nepřijde...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.