| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

margotko...ale ten kluk z vedlejsi diskuse se taky prekonaval a ukazal vuli a povinnost a ja nevim co jeste....ale ve sportu.
Z hudebky se odhlasil. To pro me mluvi za vse.

Ja fakt nevim, v cem by se ten kluk mel jeste zdokonalovat, kdyz v matice je jedinecnej, ve sportu taktez a skola mu jde levou zadni.
Nebo jako myslite, ze to bylo diky tem 4 rokum kytary, na kterou doma ani jednou nesahl a prihlasil se na ni kvuli uciteli hazene? No to kdyby doma cvicil, mozna by uz mel za sebou nejaky svetovy objev.
Jinak teda moje mama je v matematice vyjimecna a ma hudebni hluch. Ve sportech vynikala taktez. Ze skoly /a bez uceni/, nosila jednicky. Nemam pocit, ze by ji hudba na klavir nejak chybela.

Ja nevim, ale ja tu dochazim k zaveru, ze asi budu silne nedokonala, neb jsem v mladi, ve svem volnem case nehrala na ty housle, co mi v te hudebce nutili. A mame bych mela vynadat, ze me tam kazdy tyden neodtahla za nohu, aby me naucila povinnosti, neb moje prvni, co jsem v te 1. tride na tu hudebku mame rekla bylo, ze tam chci chodit~q~ Treba ze me dnes mohl byt Paganini se smyslem pro povinnost a genialni matematik a ja nevim co jeste~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.