margotko...ale ten kluk z vedlejsi diskuse se taky prekonaval a ukazal vuli a povinnost a ja nevim co jeste....ale ve sportu.
Z hudebky se odhlasil. To pro me mluvi za vse.
Ja fakt nevim, v cem by se ten kluk mel jeste zdokonalovat, kdyz v matice je jedinecnej, ve sportu taktez a skola mu jde levou zadni.
Nebo jako myslite, ze to bylo diky tem 4 rokum kytary, na kterou doma ani jednou nesahl a prihlasil se na ni kvuli uciteli hazene? No to kdyby doma cvicil, mozna by uz mel za sebou nejaky svetovy objev.
Jinak teda moje mama je v matematice vyjimecna a ma hudebni hluch. Ve sportech vynikala taktez. Ze skoly /a bez uceni/, nosila jednicky. Nemam pocit, ze by ji hudba na klavir nejak chybela.
Ja nevim, ale ja tu dochazim k zaveru, ze asi budu silne nedokonala, neb jsem v mladi, ve svem volnem case nehrala na ty housle, co mi v te hudebce nutili. A mame bych mela vynadat, ze me tam kazdy tyden neodtahla za nohu, aby me naucila povinnosti, neb moje prvni, co jsem v te 1. tride na tu hudebku mame rekla bylo, ze tam chci chodit
Treba ze me dnes mohl byt Paganini se smyslem pro povinnost a genialni matematik a ja nevim co jeste