V jednotě prodávají úžasné krémy jak pletove tak i balzamy na ruce od kosmetiky Bione za lidovou cenu. Kosmetika je bez parabenu silikonu a ropných produktu ,je vyrobena v bioformulaci. Proč je tak poměrně levná? Jsem zvykla ,ze vše co je pod záštitou bio je drahé Na můj vkus i intenzivně voní, natož ,ze je vše přírodní, ale opravdu zatím velká spokojenost a chvála, pouze je mi divná dostupná cena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.