Zaměření 6500,- cca. Objednej to u Geodeta. Oni pak udělají geometrák, ten potom Podáš s formulářem o dělení parcel na katastr. Musí se tam uvést důvod. Nejčastěji je z důvodu prodeje,odkup sousedem. Oni ti geodeti poradí, dělala jsem to s jedněmi klienty před 2 lety, už jsem to zapomněla. Jo ještě asi chtěli vyjádření místně příslušného úřadu - stavebního odboru. Tak mi napsali nějaké potvrzení, že o tom nerozhodovali ( nevím proč, ale takhle to bylo). Jo a nemění se druh pozemku ani způsob využití v záznamech KÚ. Třeba když to je ostatní plocha - jiná plocha, tak to tak zůstane.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.