Přidat odpověď
Yuki, s tím co píšeš souhlasím, prostě jednou ten úkol neudělá a prostě tu poznámku dostane. Asi to jednou přijde, ale on teď aktuálně raději bude ten úkol s řevem psát do 8mi než aby šel bez. a vinu stejně pak svede na mě.
Jediné co ho z elektroniky zajímá je tablet, telka vůbec, ven chodit nechce. Zabavení tabletu funguje chvíli, pak mi řekne že ho stejně nechce a ať ho klidně vyhodím, tak se schová a třeba týden není. Tak si najde něco jiného.
Hrotí se to teď že začla škola. Navíc ještě měli týden školu v přírodě, tak vlastně "začali" až teď. S manželem se na něm "střídáme", jsme v zásadě zajedno, ty jeho stavy jeden z nás v celku nedáváme, tak se vždycky vyměníme a ten druhý nabere dech, vypustí páru a zase naskočí :D
Manžel se mu neskutečně věnuje, staví s ním z lega, bere ho ven, myslím že z našich známých málokterý otec se tak věnuje.
Ve škole si myslím, že je v pohodě, kamarády má, v kolektivu je oblíbený
Ségra ho štve hodně, o tom žádná, ale tam nevím co s tím, prostě je tady. Mají chvilky kdy se milují a hezky spolupracují, ale ty jsou fakt vzácné, spíše pořád vyskakují jeden na druhého. No ale jak to řešit nevím, trávíme už s nimi i čas zvlášť, aby měli rodiče jen pro sebe, to jsou super.
Předchozí