| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zefýr, píšeš, že "za překročení míry následuje trest..." - to mě docela zajímá - jaký trest? Protože já mám dítě, které je odmalička prakticky nepotrestatelné - dát na zadek, poslat do pokoje, zakázat oblíbenou činnost, nebo zabavit nějakou oblíbenou věc - to prostě nefunguje, jen pohodil hlavou a klidně si vzal něco jiného, bylo mu jedno, že něco nebo někam nemůže, v pokoji prostě nezůstal, to bych ho tam jedině musela zamknout a to zase ve vzteku bouchal do skleněných dveří...slibovat odměny, když něco bude nebo nebude dělat, to taky nefungovalo, když to bylo něco, co se mu nějak zásadně příčilo, tak jsme mohli slibovat cokoli a bylo mu to jedno, prostě to neudělal...absolutně na něj odmalička nikdy neplatilo "uděláš to a to protože jsem to řekl(a)....", vždycky musel vidět jasný a smysluplný důvod, proč něco má nebo nemá dělat... a takovýhle je snad od narození, nikdy na něj nefungovaly takové ty běžné finty co jsem slýchala od jiných rodičů....on dokáže být úžasný, vstřícný, pomáhá nám, je zlatý...ale když ho to chytne, tak je to jak kdyby to bylo úplně jiné dítě - prostě Jekyll a Hyde, jak tu někdo už psal:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.