nelituju ani minutku, že kluky mám.
Jsou skvělý!!!
..., ale společnost matky totálně degraduje. Jakmile porodí, přijdou další věci.....a později návrat do práce....opět....problém s tím, že si dovolily porodit.....na plat co měli před MD se většina už nikdy asi nedostane.....co vidím kolem sebe 80%.
Kdybych nechodila každou sobotu do práce celou dobu na MD......tak se doma zcvoknu. A to říkám od vždycky co jsem doma byla.....a to bude pomalu 18let.
Kdybych se nechystala na jarmarky, na výstavy....tak opravdu skončím v Bohnicích.
Ničila mě totální izolace, syn narozen v roku kdy bylo opravdu málo dětí, snad nejméně od války....kočár či tak staré dítě člověk skoro nepotkal.....na písku byl pravidelně sám.
Přispělo tomu i to, že manželovi skoro prakticky kdy se syn narodil přestali vyplácet plat, hledal jinou práci, našel, ale jezdil domů jen na víkend.
A každému kdo je doma na MD se ptám, jak na tom je, jestli nepotřebuje mezi lidi....první rok OK. Ale ty další říkají skoro všichni 99%, že už doma být nechtějí.
Stíhala jsem , to zase né, že ne.....vše bylo co se týká domácnosti OK.....,ale já nejsem babičkomatka.....ty mám okolo sebe nyní a opravdu jim asi chybí nějaké ty síly asi 80%.