| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Manko, promiň, ale seš vedle. Já přes tu hubu dostala, naši k tomu měli naprosto stejný přístup, jaký uvádíš. A víš co? Bylo to úplně k ničemu. A můžu tě ujistit, že poslední, o co při těch scénách šlo, bylo nějaké mávání s rodiči. Hele, to ani nevíš, co vlastně říkáš, v tu chvíli jsi v podstatě mimo, mluví z tebe akorát frustrace. Chtít v tu chvíli nějaké sebeovládání a uvědomování si hranic je v podstatě nereálné, nemáš nad sebou kontrolu. Taky ze mě padaly hrozný věci, ale s tím, co jsem cítila k rodičům, to nemělo nic společnýho. Jo, taky jsem si vyslechla řeči, že tohle si dovolovat nebudu, a že tohle nevyhraju atd. A vedlo to akorát k prohloubení mé frustrace, protože to akorát posilovalo dojem, že oni mi vlastně vůbec nerozumí a nechtějí mi pomoc. Ono je to hodně o tom, co cítíš k sobě, akorát to přenášíš na druhé, protože v tomhle věku s tím ještě jinak pracovat neumíš. Ono je něco jiného, pokud dítě předvede ojedinělý exces (jo tam to může zabrat) nebo pokud je to dlouhodobý stav. A zakladatelka uvádí, že s tím bojujou už od první třídy. To vypadá, že škola přinesla prostě zátěž, se kterou se to dítě těžko srovnává. Já mám s vysokou pravděpodobností ADD a zpětně tam tu zátěž školy vidím, ale v tu dobu by to nikdo neřekl. Škola mi šla sama, učit jsem se vůbec nemusela, byla jsem premiantka, jenže ona škola neznamená jen učivo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.