Přidat odpověď
Tut..a ja znam hodne blizce jednu holcinu, ktera se chova stejne jako klucina v zakladnim prispevku a zadne AD nema. Jeji rodice jsou oba doktori /jejich syn se chova stejne/, porad se snazi deti nejak chapat, deti netyraji, behaji i k psychologovi, resi celou rodinu, hledaji nova a nova reseni, ae vsecho ppospickach, aby se diteti neublizilo atd...atd...zadne zlepseni na obzoru.
Deti /obe/ opravdu line s nechuti delat jakykoliv domaci ukol a cokoliv do skoly, takze tyhle sceny s jecenim, nahaneni po baraku, delani ukolu jeste o pulnoci a ted i lhani u znamek /aby mely doma klid a nemusely se ucit/ se zvysuje, neb jsou od letoska obe deti na gymplu. Mala s tou kamaradkou chodila uz na zakladku, ted jsou spolu na gymplu. Kluk tam je uz treti rok.
Kamaradka je z toho dost na prasky. Uz ji zrusili i kone, aby dite melo vic casu na skolu, neb kazdy den to jsou 3 predmety a z tech jsou ukoly, casto i nekolik stranek...a stejne to je porad na nic.
ad...sceny s krikem a nadavky ze strany deti jsou tam v dobe ukolu a delani skolnich povinnosti zcela bezne.
Ja osobne vidim chybu ve vychove...
Včera tu třeba psala Tina,ze jejich klučina třeba ve skole funguje zcela ok,ale doma s tim ma problém.(A pry to takhle nekteri AS mají-pokud ma AS-coz je další debata vůbec dg.je zdlouhava).
Předchozí