Já reagovala na to "prý". Zakladatelka o As nepíše, to máš pravdu. Nicméně jsem včera pochopila, že dítě nějaký problém má a pak je otázka, nakolik jde o rozmazlenost a nakolik o důsledek jiného problému. To ale musí posoudit ona. Já si jenom ještě moc dobře pamatuji, jak jsem byla léta zoufalá a zkoušela všechno možné a byla za neschopnou matku. A pořád mi něco říkalo, že ten kluk má problém, že to není jenom nevychovanost. No a nakonec se ukázalo, že instinkt měl pravdu a že jsem podvědomě dělala to nejlepší, co jsem mohla. Ale roky jsem byla pro příbuzné a pro manžela rozmazlující a neschopná matka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.